Köpvillkor

Priser och betalning

Varornas pris anges inklusive moms. I kundvagnen kan anges totalpriset inklusive moms och frakt.

Betalningsvillkoren finns angivna på sidan för kundvagnen och beror på vilket betalningssätt som valts.

Fraktvillkoren finns angivna på sidan för kundvagnen och beror på vilket fraktsätt som valts.

Betalsätt

Olika regler för olika betalsätt som anges vid val i kassan. 

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar. Skicka ett meddelande där det klart framgår att du ångrar dig. Ångertidsfristen börjar löpa när varan eller en väsentlig del av beställningen tagits emot. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara eller en vara som har en tydlig personlig prägel, börjar ångertidsfristen löpa när information om detta lämnats.

Du har ingen ångerrätt om:

  • förpackningen har brutits under ångerfristen

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Du ska:

  • om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till kliniken
  • om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för kliniken, om det inte medför en olägenhet för dig.

 

INTEGRITETSPOLICY

När du gör en beställning anger du uppgifter om din person. I samband med att du registreras och gör en beställning godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet med dig. Enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR) har du rätt att få ta del av din information som vi har sparat. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller raderas. Kontakta oss i så fall via e-post.

LEVERANSER

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

 

EJ UTHÄMTADE PAKET

Har du valt postförskott som fraktsätt finns varorna kvar på postens uthämtningsställe i fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 350 kr.

 

GARANTIER OCH SERVICE
 

Är det fel på varan ska detta genast meddelas till oss. info@dermaha.se
Uppge vad du anser är fel på produkten. Är det en skada eller fel som uppkommit i samband med transport är det i sådant fall Posten som måste ersätta skadan. Se i övrigt information kring ångerrätt. 

 

RETURER

Returfrakt betalas av köparen utom om varan är defekt eller om vi har packat fel produkt. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

 

Återbetalningsskyldighet:

Om du utnyttjat ångerrätten betalar vi tillbaka dina utlägg för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då varan togs emot. Köparen får själv betala returfrakten när varan returneras. Vi betalar alltid fraktkostnaden för att sända tillbaka ersättningsvaror.  

Om ångerrätten rör en tjänst betalar vi tillbaka dina utlägg när ett meddelande inkommit om att du vill utnyttja ångerrätten. Se även konsumentverkets webbplats för information om e-handelslagen och lagen om distansavtal.

  • Antal: {{ cart.count }}
  • Totalt: {{ cart.formattedTotal }}
Till kassan