Använda Dermahas produkter

 

Det grundläggande första momentet i Dermahas koncept är avlägsnandet av det allra yttersta hudskiktet. De tre följande momomenten ansvarar klienten själv för och syftar till att bygga upp ny och friskare hud och att sedan att skydda och underhålla den. Det görs genom att dagligen använda de rekommenderade produkterna i hudvårdsserien Dermaha Skin Care Line, som tagits fram speciellt för detta syfte.

 

Produkterna bör användas enligt hudterapeutens anvisningar. Undvik andra produkter, åtminstone de första fyra månaderna efter behandlingen. Det går inte heller att garantera några resultat om andra produkter används.

Vissa preparat mot svår acne, särskilt sådana som Roaccutan, måste undvikas efter behandling. 

Acnepreparat innehåller A-vitaminsyra och Aberela samt hydrokinon är till exempel olämpliga att använda när du genomgår en behandling. 

Din hudterapeut kan ge mer information om de olika acnepreparatens effekter på behandlad hud. Berätta alltid om du äter någon form av läkemedel eller använder någon form av medicinsk salva.

Solarium och stark sol bör undvikas direkt och från ett antal dagar till några månader, allt beroende på peelingens styrka och vad som behandlas. Rådfråga din terapeut efter behandlingen. Solskyddspreparat med hög skyddsfaktor bör användas de första månaderna efter en behandling. 

Produkter från Dermaha Skin Care Line bör därefter användas för rengöring, skydd och underhåll, enligt klinikens koncept för nybildning av åldrad eller skadad hud. Konceptet är emellertid inte begränsat till ansiktet. Kliniken behandlar även andra partier på kroppen, alltefter kundens önskemål. 

Kontakta oss om du har frågor inför behandlingen. Vi kan även erbjuda specialistläkare i dermatologi.

  • Antal: {{ cart.count }}
  • Totalt: {{ cart.formattedTotal }}
Till kassan