OM DERMAHA

Dermahas produkter är tillverkade av de bästa råvarorna: vax, fettsyror och oljor av naturligt ursprung. Grundat på den miljövänliga profilen har produkterna utformats så långt som möjligt med naturligt nedbrytbara råvaror.

Dermahas kemister har ett nära samarbete med branschens främsta råvaruproducenter och tar del av deras forskning. Fokus är användarens bästa, både vad gäller hudens hälsa och den estetiska upplevelsen av smink och hudvård. Produkterna tillverkas i egna laboratorier. Kemisten Kurt Pettersson är sedan 2003 huvudansvarig för beredningen.

Hur fungerar Dermahas produkter?

Djuprengörande
Revitaliserande
Avlägsnar döda hudceller
Reducerar rynkor
Reducerar acne
Reducerar stora porer
Bleker pigmentfläckar

Dermahas produktutvecklare

Dermahas produkter har skapats av Gunnar Genheden, kemist och ingenjör, som utvecklat sminkprodukter för professionellt bruk sedan 1956. Genheden är känd för sina strikta krav på råvarornas kvalitet för att säkerställa att slutprodukten är tillförlitlig och fungerar för avsett ändamål. Produkterna har tillverkats i egna laboratorier. Kemisten Kurt Pettersson är sedan 2003 huvudansvarig för beredningen.

Dermahas produkter rekommenderas av välrenommerade hudläkare och plastikkirurger som även säljer produkterna på sina kliniker.

Dermahas produkter används av världsstjärnor, professionella makeup-artister i flera länder och på dermatologiska kliniker i Skandinavien. Sminkprodukterna har använts i alla Ingmar Bergmans filmer och av kända skådespelerskor som Lena Olin och Linda Kozlowski. 

  • Antal: {{ cart.count }}
  • Totalt: {{ cart.formattedTotal }}
Till kassan